Pressemateriale

En god historie

Steen Pegani har levet det meste af sine 50 år i magiens verden og via sin tryllebutik i Horsens, hjælper han dagligt andre med samme passion. Steen står bag en lang række seminarer og events for tryllekunstnere, og er af og til hyret til selv at undervise og inspirere kolleger i udlandet.

Du kan læse et interview med Steen Pegani her og herunder finder du pressefotos til download og inspiration til, hvad du kan skrive i en pressemeddelelse eller invitation, inden Steen kommer på besøg.

Fotos: Ulla Trædmark Jensen & Olav Holten.

 

Billeder

Steen Pegani på kuffert

Steen Pegani siddende

Steen Pegani portræt 1

Steen Pegani portræt 2

Steen Pegani in-action med børn

Steen Pegani Live Stockholm

Steen Pegani Live Norra Brunn

Pegani i blåt

Pressemeddelser


Steen Pegani
entertainer og tryllekunstner

Goddag mine damer og herrer, drenge og piger. Mit navn er Steen Pegani. Jeg er kommet her i dag, for at lede jer et lille smut ind i magiens forunderlige
verden...

Sådan lyder startskuddet og så går det ellers løs. Trylleri med mystiske kasser, farvestrålende tørklæder, kort, reb, ringe og balloner, danner rammen om et show, hvor underholdning er nøgleordet. Forestillingen er et samspil med publikum, hvor børnene selv er på scenen og tryller sammen med Pegani. Inden de går ned, laver han et ballondyr til dem, som tak for hjælpen. Børnene skiftevis råber, er musestille, griner og klapper. Mens de voksne også må indrømme, at Peganis tryllerier ikke er ligetil at regne ud.

Med mere end 80 shows om året, er Pegani én af landets travle entertainere. Og når han ikke er på scenen, er han alligevel ikke langt fra magien. Til daglig driver han nemlig Skandinaviens største specialfirma med alt indenfor udstyr til trylleri, teater og cirkus. Her køber alle, lige fra de yngste amatører til de mere professionelle, deres mange spændende rekvisitter.

Oplev Steen Pegani d. ....Steen Pegani
entertainer og tryllekunstner

Goddag mine damer og herrer, kære publikum. Mit navn er Steen Pegani. Jeg er kommet her i dag, for at lede jer et lille smut ind i magiens forunderlige verden...

Sådan lyder startskuddet og så går det ellers løs. Steen leverer et elegant show, hvor nøgleordet er underholdning. Trylleriet præsenteres på en frisk og overbevisende måde, krydret med sjove bemærkninger, improvisation og gags. Publikum er aktivt med fra start til slut, - ja, flere er endda med på scenen...

Når Steen Pegani ikke står på de skrå brædder, er han alligevel ikke langt fra magien. Til daglig driver han nemlig Skandinaviens største tryllefirma i hjembyen Horsens. Her køber alle, lige fra de yngste amatører til de mere professionelle, deres mange spændende tryllerekvisitter.

Oplev Steen Pegani...


Kontakt


    Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens

    +45 7562 0217

    steen@pegani.dk

Følg Steen: