Pris og booking

Backstagefoto: Richard Mack

Du får hvad du betaler for. Der er tryllekunstnere der er dyrere, og der er tryllekunstnere der er billigere. Hvis honoraret ikke matcher dit budget, er du alligevel altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail, så hjælper vi gerne med at finde en anden.

Honorar

Prisniveau for 20-45 min. show (evt. 2 x 20 min.):
Fra kr. 6.500 

Kontakt Steen Pegani direkte eller gå via et af nedenstående bookingbureauer for et uforpligtende tilbud.

Book nu på tlf. 7562 0217

Pegani
Østerhåbsvej 85A
8700 Horsens
Tlf. 7562 0217
steen@pegani.dk

Steen Pegani kan også bestilles via en af disse dygtige og samvittighedsfulde bookere:

 

Kontakt


Du er altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende forespørgsel. Hvis jeg ikke selv kan, eller ikke er rette mand til jobbet, hjælper jeg altid gerne med at finde en dygtig kollega. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

-Steen Pegani

    Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens

    +45 7562 0217

    steen@pegani.dk

Følg Steen: