Trylleri for voksne

Skaber altid en god stemning

Steen Pegani optræder med et elegant og charmerende show, serveret med en god portion selvironi og improvisation. Vægten er lagt på underholdning, og publikum føler sig i trygge hænder, når den rutinerede entertainer fører dem ind i magiens verden. Der bliver grinet rigtig meget samtidig med, at alle sidder tilbage med den fantastiske ”hvordan-gjorde-han-følelse”, som kun en tryllekunstner kan skabe.

Publikum inddrages på en fin måde og showet sammensættes efter hvem der skal optrædes for. Pegani kan også hyres til at flette et bestemt tema eller produkt med ind i showet, eller lave et underholdende team-building forløb, med magien som omdrejningspunkt.

Book Steen Pegani til firmafesten, byfesten eller det private selskab - så er du sikker på en god oplevelse!

 


 

Eksempler på tilfredse kunder…

Julefrokost for sygeplejersker

En stor ros til Steen Pegani. Sikke et show, vi fik alle vores forventninger indfriet og mere til. Vi blev alle meget engageret og fyldt med forundring og højt humør.

- Bettina Iversen

 

Magisk Teambuilding for Region Syd

Tak for et godt arrangement :-) Jeg har i dag fået så mange positive tilbagemeldinger, så det er bare super dejligt.

- Gitte Sønderby Jensen

 

Foto: Ulla Trædmark Jensen

 

Ny "medarbejder" med noget i ærmet...

Vi har haft tryllekunstner Steen Pegani, til vores månedlige personalemøde, hvor alle firmaets ansatte hos INGENIØR’NE møder op til generel orientering. Under påskud af, at han skulle være den nye personalechef, igangsatte han sit show.

Med sin overbevisning fik han narret alle til at tro, at han kom med nye og anderledes idéer til hvordan firmaet skulle drives på det pladsmæssige problem lykkedes det ham meget behændigt at få plads til nye folk og afdelinger inden for samme rammer til alles forundring. Efter nogle minutters ”anderledes” oplæg igangsatte han sit spektakulære trylleshow hvor enkelte medarbejdere blev inddraget. Det var et virkeligt godt show og en anderledes måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show.

- Michael Jensen

 

Foto: Vibeke Lundgaard

 

80 års fødselsdagsfest

Rigtig mange tak for dit trylleshow i går på Hindsgavl Slot. Du fremførte dine tryllerier på en flot professionel måde, og jeg må tilstå, at jeg ikke fatter, hvorledes de forskellige forsvindingsnumre m.v. kan lade sig gøre. Jeg vil desuden takke dig for din sympatiske måde at optræde på både over for børn og voksne. Du indfriede virkelig mine forventninger.

- Poul West

 

DC-System Insulation A/S

Vil bare lige sende dig en stor tak, fordi du anbefalede mig Steen Pegani – hold da op hvor var han helt fantastisk!!! Alle syntes det var SÅ godt, og han formåede virkelig at inddrage os alle, og lave et helt kanon show!! Jeg, og resten af firmaet, kan kun give ham de varmeste anbefalinger!!!!

- Anna Skærbæk (i mail til MayDay Booking)

 

Byfest i Barrit

Tak for sidst! Det var en succes og det er bestemt ikke sidste gang, at vi har haft dig på plakaten.

- Torben H. Hansen

 

John Nørgaard Ribe Aps

1000 tak for en kanon oplevelse til vores julefrokost – alle fik rørt lattermusklerne og snakken omkring hvordan det kan lade sig gøre, går stadig blandt medarbejderne... Vi var meget imponerede, så vi kan kun give dig vores bedste anbefalinger… og sige, at det ikke er sidste gang vi har set dig!

- Susanne Biel Nørgaard

 

Foto: Ditte Kruse

 

DSB

Vi siger tusinde tak for sidst. Det var rigtig godt og jeg tror at alle morede sig. Der har kun været positive tilbagemeldinger. Mange havde helt ondt i maven af at grine, så det var en stor succes.

- Jane Vad Christensen

 

LEGO

Mange tak for en super aften i går – den sad lige i skabet :-)

- Thor Ahmé Jakobsen

 

Overraskelse ved fødselsdagsfest

Tak for et fantastisk job ved min mors fødselsdag, der bliver stadigt talt om dig når jeg møder folk :-)

- Søren Hansen

 

Steen Pegani rød jakke

Foto: Anders Ripa

 

Repræsentantskabs- og personalefest

Tak for sidst her fra Jysk Energi! Jeg har talt med flere af mine kollegaer i dag, og alle er super tilfredse med din underholdning. Jeg er også meget tilfreds, synes du var super god til at få folk med, og tiden var lige tilpas.

- Agnete Støjberg 

 

KMPG

Det var virkelig et super fint show – vi var MEGET tilfredse. Har givet anledning til megen snak både i går efter showet og hernede i dag – om hvordan mon det kunne lade sig gøre :-) Du har fået stor ros af alle.

- Trine Ørbech

 

Foto: Olav Holten

 

Bryllup i baghaven

Tak for godt show i går, meget ros fra os og alle gæsterne :o) Vellykket og meget elegant.

- Sara Holt Jørgensen

 

DONG Energy

Der har været en udbredt snakken i dag og stor tilfredshed omkring arrangementet i går. En stor succes.

- Britt Lindy Knudsen

 

Konfirmation i Vejle

Tak for dejlig underholdning i søndags. Jeg kunne lytte mig til, at flere gæster i lang tid fortsatte med at diskutere: ”hvordan gjorde han det?” Du har endnu en gang skabt glæde og forundring … TAK!

- Helle Nygaard

 

Foto: Lise Kokholm

 

Cofman.com

Tak for en særdeles vellykket introduktion til magiens verden ved vores julefrokost. Det var en fornøjelse. En blanding af trylleri og sjove bemærkninger. Snakken ved frokostbordet er flere gange siden da faldet på dit indslag, hvor ikke mindst elegancen og humoren har været nævnt.

- Birgit Rix

 

Magiske Cirkel Norge

Steen Pegani er en ekte entertainer. Her fikk vi se glitrende gode presentasjoner som glir rett inn i alt fra barneshow til firmapresentasjoner. Steen lar sine hjelpere fra publikum få ha det like moro som publikum, og det var herlig å se hvordan han behandlet dem. Veldig profesjonelt. Hvis du lærer å bli en like god entertainer som Steen, så er du garantert å få mange, mange tryllejobber og like mange fornøyde kunder.

- Jarle Leirpoll

 

Audio-Visuelt Centrum A/S

1000, 1000 TAK for et fantastisk show på Børkop Vandmølle sidste lørdag. Det var alle tiders – til stor glæde for både Gunnar og jeg og ikke mindst vores gæster - store som små. De små grå kører på højtryk for at greje, hvordan du bar dig ad… Endnu engang 1000 TAK! Jeg vil give dig min bedste anbefaling!

- Jette Thestrup

 

Operaen

Du levede op til vores forventninger – og mere til. Helt personligt har jeg i dag ondt i min lattermuskel, og det er jo ikke det værste. Vi var meget trygge i dine hænder.

- Berit Lundberg

 

Foto: Arto Airaksinen

 

Konfirmation i Skanderborg

Tak for super underholdning. Både store, små, unge og gamle var begejstrede og Jonas og alle vi andre havde en dejlig dag.

- Karen Christensen

 


 

Magisk teambuilding

Pegani udviklede for mange år siden et populært og gennemtestet koncept, hvor 20-100 deltagere bliver rigtig godt underholdt i to timer. Det er sjovt, spændende og anderledes – og får alle med. Virksomheder som Lego, DSB, McKinsey, The European Film College, Rambøll, Stark, Advodan, DONG, 3F, Coop Danmark, Det Kgl. Teater og SMC-biler har gennem årene oplevet magien.

Måske var det idéen til jeres næste arrangement?

Kontakt


    Pegani, Østerhåbsvej 85A, 8700 Horsens

    +45 7562 0217

    steen@pegani.dk

Følg Steen: